Com és possible que RTVV avance onze milions d'euros al València C.F.? Com es pot explicar als ciutadans que una empresa, com la nostra, que es troba en una delicada situació econòmica i amb una retallada pressupostària del 23 per cent per a l’any 2009, es dedique a rescatar una entitat esportiva privada com el València CF?

RTVV, com demostren tots els informes d'auditoria, té problemes econòmics molt greus i és evident que la seua tasca social no és rescatar entitats esportives. Per tant, demanem a la direcció de l’empresa que, primer, garantisca la viabilitat de RTVV i el manteniment dels llocs de treball.

Volem denunciar que cada euro que s’inverteix en futbol són diners que es detrauen dels fons que la nostra empresa necessita i que esta espiral no pot continuar pel bé de Ràdiotelevisió Valenciana i dels seus treballadors.

La Sindicatura de Comptes i els informes d’auditoria d’Ernst & Young estan farts d'advertir que els drets del futbol són un negoci ruinós per a esta empresa i que són, en part, els responsables de la situació econòmica en què ens trobem.

El fet és encara més indignant si tenim en compte que, en la negociació del conveni col.lectiu, la direcció de l’empresa insisteix reiteradament davant els representants dels treballadors en la necessitat de retallar despeses. Considerem que les peticions que fa l'empresa als seus propis treballadors són incompatibles amb el descontrol econòmic que caracteritza les seues relacions amb el València Club de Futbol i altres empreses esportives privades.

Veure informació en Las Provincias i el Levante