INFORME DEL SÍNDIC DE COMPTES:
ELS 7 PECATS CAPITALS DE RTVV (i 7)


- Igual com en exercicis anteriors, es recomana que, abans d'adquirir un programa, se'n faça una estimació del cost total imputable i dels ingressos de publicitat derivats de la seua emissió i induïts per l'audiència que hom preveu obtenir. A més a més, una vegada emés el programa, se n'hauria de conéixer la rendibilitat, comparant els costs reals associats al programa amb els ingressos efectivament obtinguts derivats de la seua emissió.

- També es reiteren les recomanacions relatives a l'elaboració de normes sobre els preus que s'han de satisfer a les productores i sobre la justificació que s'ha de fer en els expedients quan no s'usa personal propi.

- Els expedients no contenen la documentació justificativa suficient que permeta comprovar si les productores han complit les clàusules del contracte.

- En les adquisicions de les produccions no intervenen els òrgans col•legiats creats a aqueix efecte per la normativa interna.

- Tots els justificants de despesa aportats per les productores haurien de ser formalitzats i documentats de manera adequada.

- Les productores no aporten -en els casos en què això és aplicable- la documentació relativa a la prevenció de riscs laborals.