L'empresa ha decidit de forma unilateral suspendre les negociacions del conveni col.lectiu. El que pretén amb aquesta maniobra és encetar una tanda de reunions per separat amb cadascuna de les seccions sindicals amb el clar objectiu de dividir-mos.

Els treballadors han de saber que no anem a permetre que ens buiden de contingut els avanços que hem aconseguit conveni rera conveni. També han de saber que l'empresa està comptant amb la col.laboració incondicional d'USO, sindicat que desquè ha començat la negociació col.lectiva no ha fet altra cosa que implorar descaradament un conveni extraestatutari per tal d'arrogar-se la representativitat que no va obtindre en les eleccions.

USO fa molt de temps que està reunint-se amb l'empresa de forma sistemàtica mentre que en la Comissió Negociadora no obri la boca per a fer cap proposta. El seu paper es limita a impedir que prosperen les iniciatives que unitàriament defensem CCOO, la Intersindical, UGT i CGT. Desquè començaren les negociacions no li hem escoltat ni una sola paraula critica contra les iniciatives de l'empresa en matèria de mobilitat funcional, flexibilitat laboral, ni cap altra. La seua servitud ha arribat a l'extrem de d'afirmar que l'empresa defensa els treballadors millor que nosaltres.

L'empresa, amb les reunions paralel.les que ha mantingut i està mantenint amb USO demostra que no negocia el Conveni Col.lectiu de bona fe i USO està mostrant-se com el que es: un frau als treballadors que utilitza la seua representativitat per a major glòria de l'empresa.
Malgrat la intransigència de l'empresa i el servilisme d'USO, nosaltres reafermem el nostre compromís de continuar lluitant unitàriament per un conveni digne de tots i per a tots on la principal prioritat serà garantir l'estabilitat laboral dels treballadors. Un objectiu més urgent que mai atés que es prepara una reestructuració de plantilles.
Som conscients de les dificultats de firmar un nou conveni, però no serem nosaltres els que trenquem la negociació. Tampoc serem nosaltres els que cedim al xantatge que pretenen fer-mos l'empresa amb l'amenaça de firmar un conveni únicament amb USO. Mentre rode la pilota, hi haurà partit.